O nama

Već desetljećima Restoran Maki se nalazi u Gospiću i spada među dragulje ugostiteljstva i gastronomije Like, sa korijenima utemeljenim na obiteljskoj tradiciji od 1971. godine, kada je počeo kao konoba, a zatim se pretvorio u restoran. Danas je Restoran Maki moderan motel s 60 soba, 7 apartmana, 150 kreveta i voznim parkom. Imamo kapacitet 300 sjedećih mjesta, a udaljeni smo samo 1500 metara od autoceste Zagreb – Split.

Desetljećima je naš restoran simbol zdravih domaćih jela. Nitko nije napustio Liku nezadovoljan hranom i pićem. Lika je oduvijek poznata po janjetini s roštilja, pršutu i siru, odresku i ostalom domaćom hranom. Nudimo piletinu, puretinu i teletinu pečenu ispod peke uz jela s roštilja, a “okus” će upotpuniti lička šljivovica, rakija od borovnica, rakija od bilja Velebita ili velebitska piva. Jasno je zašto gosti uvijek odlaze zadovoljni. Dobra hrana zahtijeva kvalitetan odmor koji nudimo u različitim paketima u jednoj od naše četiri luksuzno opremljene zgrade u kojima se nalaze apartmani visoke kvalitete u plavoj i ružičastoj boji – zgrade su napravljene tako da odgovaraju vašim potrebama i osiguravaju vašu privatnost. Ovi objekti nude kupaonice prilagoðene invalidima. Na Vama je da se odlučite da li želite noćenje i doručak, polupansion ili puni pansion u jednokrevetnoj, dvokrevetnoj sobi ili apartmanu.

Mi ćemo učiniti ugodnim Vaš boravak u Gospiću i Motel Maki organizira mnoge izlete i obilaske znamenitosti u
Lici, poput Nacionalnog parka Plitvička jezera (70 km), N.P. Sjeverni Velebit (55 km), N.P. Paklenica (60 km), te
Cerovačke špilje koje se nalaze u Parku prirode Velebit (50 km). Želite li na izlet ili ležerno prošetati cestom
Carolina koja je izgrađena u 1711. ili Terezijana iz 1874., posjetiti jedinstven utočište za napuštene medvjediće
koje se nalazi u Kuterevu, ili ćete uživati u ljepoti štirovačke šume? Da li često imate priliku uživati u kontinentalnom dijelu čiste prirode ili plivati u Jadranskom moru, dragulju meðu morima? Želite li vidjeti Liku, hrvatske otoke ili gledati Jadransko more sa planinskih vrhova Zavižana i Vaganskog Vrha?